در ماجرای تهدید نظامی ترامپ، آمریکا با تعیین اولتیماتومی دوماهه قصد فشار حداکثری بر ایران را داشت، اما نهایتاً هیچ اقدامی نکرد و عقب‌نشینی کرد.

ایران و آمریکا

به گزارش همشهری‌آنلاین، سید مرتضی علوی، کارشناس مسائل سیاسی گفت: جمهوری اسلامی ایران طی ۴۶ سال گذشته، به‌ویژه در جنگ تحمیلی با ائتلاف ۳۰ کشور، حتی یک وجب از خاک خود را واگذار نکرد.

وی افزود: امروز هم ایران به‌اعتراف آمریکا، اروپا و اسرائیل یک قدرت نظامی برتر است، و دلیل تردید آن‌ها برای حمله، ترس از واکنش شدید ایران است.

کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: در ماجرای تهدید نظامی ترامپ، آمریکا با تعیین اولتیماتومی دوماهه قصد فشار حداکثری بر ایران را داشت، اما نهایتاً هیچ اقدامی نکرد و عقب‌نشینی کرد.

سید مرتضی علوی گفت: دلیل این عقب‌نشینی، نگرانی از واکنش شدید ایران بود؛ واکنشی که می‌توانست منطقه را به آشوب بکشد.

وی اظهار کرد: ایران به کشورهای عربی هشدار داد که هر نوع همکاری با حمله به ایران، با پاسخ سخت مواجه خواهد شد.

کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: برخلاف گذشته که برخی دولت‌های عربی خواهان خروج آمریکا از برجام بودند، امروز همان کشورها از جمله عربستان، امارات و قطر، به‌دنبال توافق ایران و آمریکا در مذاکرات هستند و نمی‌خواهند منطقه وارد جنگ شود. این تغییر، نشان‌دهنده برتری نظامی ایران در منطقه است.

کد خبر 951607

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ویدئو

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha